Visa Europe Services Inc.
1 Sheldon Square
London W2 6TT
Grande-Bretagne

E-Mail: enquiries.europe@visa.com
Telefon: +44 (0)20 7795 5777

VISA Europe Services Inc. is een onderneming gevestigd in Delaware, USA
Ondernemingsnummer: FC025276
Branchenummer: BR007632
Financial Services Authority (FSA), www.fsa.gov.uk

Representatief kantoor
Visa België/Belgique
Rue du Luxembourg 3
1000 Brussels België/Belgique
E-Mail: enquiries.europe@visa.com

Opmerking:

Visa is een wereldwijd bedrijf op het gebied van betaaltechnologie, welke consumenten, bedrijven, financiële instituten en overheden in meer dan 200 landen toegang biedt tot snelle, veilige en betrouwbare elektronische betalingsmiddelen. Visa geeft zelf geen kaarten of traveller cheques uit en verricht geen transacties. Visa Europe heeft geen toegang tot uw rekening en slaat ook geen transactiegegevens op. De bank die uw kaart heeft uitgegeven, is volledig verantwoordelijk voor het beheer van de kaart. 

Neem contact op met de bank of spaarbank die uw kaart heeft uitgegeven, wanneer u vragen hebt over het saldo van uw rekening, berekende kosten, adreswijzigingen, punten/premies/airmiles, pincode, rekeningafschriften, online-aankopen, kredietlimiet, betaling van facturen, rente of de status van uw kaartaanvraag. De meest gestelde vragen hebben wij voor u verzameld in onze FAQ's. 

De informatie op de world-wide-webserver van Visa Europe Services Inc. (hierna 'Visa Europe' genoemd) is zorgvuldig gecontroleerd en is altijd gebaseerd op de situatie op de vermelde datum. Desondanks kan niet worden ingestaan voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de gegevens. Visa Europe en de Visa partnerinstellingen aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik van deze publicatie of de inhoud daarvan. De publicatie en de inhoud daarvan mogen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Visa Europe op geen enkele manier worden gewijzigd, aan derden worden verstrekt of worden doorgegeven. 

© Visa Europe Services Inc., Frankfurt am Main 2016. Alle rechten voorbehouden.