Over Visa

Visa is uw dagelijkse partner aan de kassa in de winkel of bij het onlineshoppen. Of u nu uw dagelijkse boodschappen afrekent in de supermarkt, uit winkelen gaat in een bruisende wereldstad of in een webwinkel uw nieuwste lievelingsboek bestelt – wij staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat u veilig, eenvoudig en gemakkelijk kunt betalen.

Over Visa

Wat betekenen de cijfers op de Visa Card eigenlijk? Kan ik tijdens mijn vakantie in Myanmar met Visa betalen? Is onlinewinkelen echt wel veilig? En welke voordelen heb ik als leverancier wanneer ik Visa accepteer? Het antwoord op deze en nog vele andere vragen vindt u op onze website.

Producten

Betaalkaarten en kredietkaarten zijn in België gemeengoed. Maar ze vertonen wel belangrijke verschillen. Prepaid-kaarten kunnen bijvoorbeeld voor jongeren een geschikte eerste kaart zijn. Visa Infinite Cards worden daarentegen uitsluitend op uitnodiging verstrekt. Hier vindt u een overzicht van onze verschillende kaarten.

Meer informatie

Veiligheid

Hier ziet u hoe de chip- en pin-technologie betalingen met uw kaart nog veiliger maakt en waarom Verified by Visa u bij het onlineshoppen tegen aanvallen van hackers beschermt. Wanneer u liever contactloos met uw Visa Card of mobiel met uw smartphone betaalt, zorgen onze innovatieve veiligheidstechnologieën voor een ontspannen winkelbeleving.

Meer informatie

Reizen

In deze rubriek vertellen we u welke kaarten u het beste samen met uw zonnebril en paspoort mee op reis kunt nemen. Want met Visa kunt u op vakantie overal ter wereld eenvoudig, veilig en comfortabel betalen en beschikt u altijd over alle vreemde valuta.

Meer informatie

Shoppen

Trekt u ook zo graag op zaterdagmiddag de stad in om gezellig te gaan winkelen? Of surft u liever thuis vanaf de bank in alle rust naar webshops op een tijdstip dat u het best uitkomt? Met Visa kan dat allebei. Betalen doet u dan in elk geval veilig en comfortabel, terwijl u ook telkens een duidelijk overzicht van uw financiële situatie hebt. Bovendien kunt u tijdens het shoppen aantrekkelijke prijzen winnen.

Meer informatie

Handelaars

Er bestaan veel betaalsystemen. Toch zijn er maar weinig systemen zijn zo populair en bekend bij de consument als Visa. Kies daarom voor Visa als betaalmogelijkheid in uw zaak of webwinkel! Zo loopt u minder verkopen mis en kunt u zowel omzet als klantentrouw doen toenemen. Hier vindt u meer informatie over de voordelen van Visa voor handelaars.

Meer informatie