Visa voor acceptanten

Visa is uw dagelijkse partner, aan de kassa in de winkel of tijdens het onlinewinkelen. Of u nu uw dagelijkse boodschappen afrekent in de supermarkt, uit winkelen gaat in een bruisende wereldstad of in een webwinkel uw nieuwste lievelingsboek bestelt – wij staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat u veilig, eenvoudig en comfortabel kunt betalen.

Voordelen voor Acceptanten


Veiliger

Met minder geld in de kassa wordt het risico op schade door diefstal, verduistering of vals geld uiterst miniem. Bovendien beschermt Visa u en uw klanten tegen fraude. Wij werken voortdurend aan de verbetering en verdere ontwikkeling van antifraudesystemen. Met Visa is uw omzet beschermd tegen fraudeurs.

Een grotere omzet

Door betalingen met Visa te accepteren verhoogt u uw omzet op twee verschillende manieren. Enerzijds beschikken de kaarthouders over een grotere kredietwaardigheid en geven ze doorgaans grotere bedragen uit. En anderzijds gaan ze vaker tot spontane aankopen over. Wanneer u betalingen met Visa accepteert, loopt u deze omzet niet mis.

Snelle service

Betalingen met een kaart verlopen vlotter dan betalingen met contanten. Met name door contactloze betalingen te accepteren, kunt u de rijen aan de kassa sterk inkorten. Dat voorkomt ergernis bij uw klanten en levert u echte kostenvoordelen en een grotere omzet op.

Internationale werking

Voor veel internationale klanten is het accepteren van de Visa Card erg belangrijk omdat zij nog veel meer gewend zijn om met een kreditkaart te betalen en nauwelijks nog contanten bij zich hebben. Open met Visa uw deur voor bezoekers en zakenlui uit de hele wereld. Zo verhoogt u de tevredenheid van uw internationale klanten en voorkomt u dat u omzet misloopt

Klantentevredenheid doen toenemen

Er zijn veel betaalsystemen. Toch zijn er maar weinig systemen zo populair en bekend bij consumenten als Visa. Of uw klanten nu klassiek, contactloos, online of mobiel betalen – met Visa kunnen ze gebruikmaken van de innovatiefste betaaloplossingen die er vandaag de dag bestaan. Dat biedt imagovoordelen en bovendien onderscheidt u zich daarmee van de concurrentie.

Transactiekosten verlagen

Bespaar tijd en kosten met Visa. Bij betalingen met kaart hoeft u geen gepast wisselgeld in kas te houden, u hoeft de kassa niet te controleren en evenmin uw dagopbrengst naar de bank te brengen.

Acquirer

Wilt u uw klanten meer service bieden door Visa Cards te accepteren? Neem dan contact op met een van de banken voor acceptanten of een van de acquirers die u ondersteunen bij het accepteren van onze kaarten – voor betalingen in winkels, online of onderweg.