Met Visa comfortabel en veilig winkelen

Die dure schoenen waar u al lang van droomt, happy hour met vrienden of gewoon de wekelijkse boodschappen – met uw Visa Card betaalt u comfortabel en veilig, zonder contanten. Gebruik uw Visa Card in de supermarkt, tijdens het onlineshoppen, in een restaurant of in winkels zoals de Media Markt. Het doet er niet toe of u iets heel bijzonders koopt of juist gewone, dagelijkse spullen – met uw Visa Card bent u overal welkom.

Met Visa compleet veilig aankopen doen

Met uw Visa Card kunt u al uw winkelwensen in vervulling doen gaan. Wij zorgen ervoor dat u daarbij ook veilig winkelt. Van de EMV-chip en veiligheidshologrammen tot ultraviolette elementen: de duidelijk herkenbare beveiligingstechnologieën in en op uw kaart beschermen u tegen fraude en vervalsing. Meer info daarover vindt u hier.

Voordelen van winkelen met Visa


Eenvoudig betalen zonder contanten

Een etentje in het restaurant, shoppen, webwinkelen of een reis boeken – het maakt niet uit waar en wanneer, met Visa kunt u altijd gepast betalen. Betaal met uw Visa Card zonder te hoeven zoeken naar kleingeld, en ook heel comfortabel van thuis uit.

Steeds een goed overzicht over uw financiën

Of het nu met een handtekening of pincode, mobiel of contactloos is – met Visa betaalt u altijd eenvoudig en snel. En even gemakkelijk houdt u een goed overzicht over uw financiële situatie: uw bank stuurt u ter controle iedere maand een overzicht van uw betalingen per post of stelt deze online ter beschikking – het bedrag wordt meteen van uw rekening afgeschreven (bankpas) of pas na afloop van de door u gekozen factureringsperiode (kredietkaart).

Veilig winkelen

Visa Cardhouders zijn beschermd tegen fraude en verlies. In geval van nood kunt u uw kaart snel en eenvoudig laten blokkeren. Onterecht afgeschreven bedragen worden doorgaans terugbetaald, afhankelijk van de voorwaarden van de bank die uw kaart heeft verstrekt. Verloren of gestolen contant geld krijgt u daarentegen meestal nooit meer terug.

Win een spannende prijs

Winkelen met Visa is leuk – en kan bovendien geluk brengen. Als houder van een Visa Card kunt u niet alleen op een comfortabele en eenvoudige manier betalen zonder contanten, maar ook aan tal van acties deelnemen en prijzen winnen.

Meer informatie