Zet uw grote ideeën om in nog grotere kansen

Fintechs geven het moderne betaling-ecosysteem een nieuwe vorm. Als wereldleider op het gebied van betalingen is Visa er trots op samen te werken met meer dan 2.000 fintechs van elke omvang over de hele wereld. Onze programma's bieden de schaalgrootte en expertise die fintechs nodig hebben om door de complexiteiten van betalingen en e-commerce te navigeren.

Bekijk hoe Visa fintechs zoals u ondersteunt

Door gebruik te maken van de expertise en schaalgrootte van Visa, konden fintechs hun ideeën tot leven brengen en hun eindklanten nieuwe innovaties op het gebied van betalingen bieden. Met de partnerprogramma's van Visa kunnen fintechs hun zakelijke ideeën en innovaties op het gebied van betalingen op de markt brengen.

Airwallex

Met Fintech Fast Track kon Airwallex zich snel aansluiten bij het Visa-netwerk en een Visa-kaart uitgeven. Hun klanten beschikken nu over een nieuwe, praktische manier om grensoverschrijdende betalingen te doen.

Dock

Een Braziliaanse fintech moest kaarten uitgeven voor een klant, maar beschikte niet over de nodige ervaring op het gebied van regelgeving, waarop Visa Ready-partner Dock insprong en de kaarten in 13 dagen lanceerde.

Lees de casestudy

Blijf up-to-date

Meld u aan om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, events en hulpmiddelen met betrekking tot de fintech-initiatieven van Visa.
*Het Visa Direct Fintech Fast Track-programma is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.