Innovatie bij Visa

Het innovatie- en ontwerpteam van Visa, bestaande uit ontwerpers, engineers, productexperts en innovatieleiders, helpt klanten succesvol te zijn in een concurrerende markt door commerciële oplossingen te ontwikkelen die slimmer, sneller en veiliger zijn voor hun klanten. Zo kijkt u mee met het innovatie- en ontwerpteam van Visa.

Ervaar ons Innovation Center en onze Innovation Studio

Loop een dag mee met een consument en ontdek hoe we de toekomst van betalingen veranderen aan de hand van immersive demo's van innovatieve technologieën.

Ontdek uw mogelijkheden voor innovatie

Onze ontdekkingsworkshops bieden diepgaand, immersive inzicht in de branchetrends met de nadruk op groeigebieden, zodat klanten op basis van gebruikersonderzoek kansen kunnen benutten.

Samen geavanceerde oplossingen en ervaringen creëren

We maken gebruik van ontwerptechnieken om pijnpunten te begrijpen, concepten te valideren, oplossingen te ontwerpen, producten te testen en nieuwe producten te lanceren en integreren in het Europese ecosysteem van het betalingsverkeer.


Onze ruimtes

Routebeschrijving

Laten we samenwerken

Lees meer over ons San Francisco Innovation Center of onze New York Innovation Studio om nieuwe mogelijkheden voor uw klanten te verkennen.