Visa and Paris 2024 logo ©

Maak kennis met Jonathan

Jonathan White heeft consequent de grenzen verlegd van wat mogelijk is voor para-atleten. Dit werd duidelijk toen hij deelnam aan de Nelo Summer Challenge in Portugal en de eerste para-atleet werd die deelnam aan een oceaanrace op wereldniveau. Zijn deelname aan het evenement was een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de parasport.

White gaat geen uitdaging uit de weg en heeft zijn atletische vaardigheden ook gebruikt in de marathonraces, waar hij het opnam tegen valide peddelaars, een waar bewijs van zijn vaardigheid en vastberadenheid.

White's reis zal nóg een belangrijke mijlpaal bereiken op de Paralympische Spelen van Parijs 2024, waar hij zijn debuut zal maken als vertegenwoordiger van zijn thuisland Groot-Brittannië. Deze deelname is een bevestiging van zijn harde werk, talent en niet aflatende toewijding aan zijn sport.

Door zijn baanbrekende deelname aan evenementen en zijn toewijding om de grenzen van het mogelijke te verleggen, blijft Jonathan White inspireren en de weg vrijmaken voor toekomstige generaties para-atleten.

Flag icon ©

Groot-Brittannië

Para Canoe Logo

Parakano

Jonathan White

Vier de Olympische gedachte met Visa

Als officiële betalingstechnologie partner is Visa er trots op innovatieve betalingsoplossingen te kunnen leveren aan Parijs 2024 en programma's te kunnen bieden die Olympische en Paralympische atleten over de hele wereld ondersteunen.