Visa and Paris 2024 logo ©

Maak kennis met Josef

Hoewel hij verschillende sporten beoefende, waaronder judo, ijshockey, atletiek en voetbal, vond Dostál zijn ware roeping in de discipline van de kanosprint. De sport brengt hem ongekende vreugde, een gevoel dat doorklinkt in zijn spectaculaire prestaties op het water.

Josef Dostál's atletische reis is bezaaid met opmerkelijke prestaties. Hij behaalde een bronzen medaille op de Olympische Spelen van Londen in 2012, waarmee hij zijn competitieve bekwaamheid op het wereldtoneel onderstreepte. Na dit succes behaalde hij een verdienstelijke tweede plaats in het individuele onderdeel op de Olympische Spelen van Rio in 2016. 

Josef Dostál zette zijn medaillereeks voort op de Olympische Spelen van Tokyo in 2020, waar hij de derde plaats behaalde in het dubbelspel. Josef Dostál's passie voor kanoën en zijn vasthoudende competitieve geest blijven zijn carrière bepalen.

Nelia Barbosa

Tsjechië

Canoe Sprint Logo

Kanosprint

Visa Trophy Icon

1 x zilver, 3 x bronzen medailles

Josef Dostal

Vier de Olympische gedachte met Visa

Als officiële betalingstechnologie partner is Visa er trots op innovatieve betalingsoplossingen te kunnen leveren aan Parijs 2024 en programma's te kunnen bieden die Olympische en Paralympische atleten over de hele wereld ondersteunen.