Visa and Paris 2024 logo ©

Maak kennis met Katerina

Katerina begon haar internationale carrière op 15-jarige leeftijd, toen ze in 2005 de titel veroverde op de Wereldkampioenschappen onder 18 jaar. Vanaf dat moment is ze blijven stijgen en heeft ze haar bekwaamheid op het wereldpodium bewezen.

De bekroning van Stefanidi kwam in 2016 op de Olympische Spelen, waar ze zich een weg naar de top baande en een gouden medaille won. Naast haar Olympische triomf, heeft ze deelgenomen aan zowel de Olympische Spelen van Londen in 2012 en Tokyo in 2020, waarmee ze consistente prestaties op het hoogste niveau van haar sport laat zien.

Haar succes reikt verder dan het Olympische podium. Stefanidi is één keer tot wereldkampioen gekroond en heeft twee keer de titel van Europees kampioen in de wacht gesleept. Elke overwinning bevestigt haar status als een leidende figuur in haar sport.

Bij elke stap in haar carrière heeft Katerina Stefanidi uitmuntendheid en vastberadenheid belichaamd. Haar reis, vol opmerkelijke prestaties, blijft velen in de atletiekwereld inspireren.

Flag icon ©

Griekenland

Atletics Logo

Atletiek

Trophy Icon ©

1 x gouden medaille

Katerina Stefandini

Vier de Olympische gedachte met Visa

Als officiële betalingstechnologie partner is Visa er trots op innovatieve betalingsoplossingen te kunnen leveren aan Parijs 2024 en programma's te kunnen bieden die Olympische en Paralympische atleten over de hele wereld ondersteunen.