Visa and Paris 2024 logo ©

Maak kennis met Teresa

Perales is een dominante kracht in de wereld van de parasporten en is de meest succesvolle Paralympische atlete van Spanje. Haar illustere carrière heeft haar een ongelooflijk totaal van 27 medailles opgeleverd, een bewijs van haar consistentie, vastberadenheid en uitzonderlijke talent.

Naast haar lange lijst van prestaties heeft Perales een boek geschreven met de titel "La fuerza de un sueño" (De kracht van een droom). Hierin gaat ze in op haar reis en bespreekt ze het belang van zowel fysieke als emotionele training om succes te behalen in sport en in het leven.

Vooruitkijkend naar Parijs 2024 bereidt Perales zich voor op haar zevende deelname aan de Paralympische Spelen. Elke deelname is een bewijs van haar blijvende competitieve geest en onwrikbare toewijding aan haar sport.

Flag icon ©

Spanje

Para Swimming Logo

Parazwemmen

Trophy Icon ©

7 x goud, 16 x zilver, 15 x bronzen medailles

Teresa Perales

Vier de Olympische gedachte met Visa

Als officiële betalingstechnologie partner is Visa er trots op innovatieve betalingsoplossingen te kunnen leveren aan Parijs 2024 en programma's te kunnen bieden die Olympische en Paralympische atleten over de hele wereld ondersteunen.