Visa Foundation

De Visa Foundation streeft ernaar inclusieve economieën te ondersteunen waarin individuen, bedrijven en gemeenschappen kunnen gedijen.

Over Visa Foundation

Visa Foundation streeft ernaar inclusieve economieën te ondersteunen waarin individuen, bedrijven en gemeenschappen kunnen gedijen. Door middel van subsidies en investeringen geeft Visa Foundation prioriteit aan de groei van genderdiverse en inclusieve micro- en kleinbedrijven. Visa Foundation ondersteunt ook bredere behoeften van de gemeenschap en in crisissituaties bij nationale rampen. Visa Foundation is in de VS geregistreerd als een 501(c)3-organisatie.
animated person on tv
four animated people
animated people on laptops

Aanpak en strategie

grocery store

Programma's en partnerships

Om onze inspanningen voor een rechtvaardiger economisch systeem voor genderdiverse en inclusieve mkb’s te bevorderen, werken we samen met toonaangevende organisaties over de hele wereld. Onze partners vallen over het algemeen in een van de volgende drie categorieën: non-profits die mkb’s ondersteunen, investeerders, en entiteiten die zich richten op het bredere mkb-ecosysteem. Enkele voorbeelden van onze partners zijn:
American Red Cross logo.
The Asia Foundation logo.
Brac logo.
Compass family services Housing Support Hope logo.
First Place for Youth logo
Gender Smart logo
KIVA logo
LISC logo
Mercy Corps logo.
Pro mujer logo.
Tipping point community logo.
Tipping point fund logo.
University of California San Francisco logo.